Trappe
Gruppen

Om Oss

TrappeGruppen har produsert trapper i over 20 år, til private hjem så vel som til offentlige miljøer.
TrappeGruppen er stolte over å være i fremste rekke på bærekraftig foredling av skogshogst og miljøsertifiserte foredlingsprodukter.

Vi kombinere lange kreative håndverkstradisjoner med innovative løsninger, slik at vi tilbyr prosjekter av høyeste kvalitet.

Vårt mål er å levere overlegen kvalitet, god service og pris.
Vi tilbyr bredt segment til proffmarkedet med søkelys på effektivitet og kostnadsparende løsninger, samt effektiv prosjektering og tilgjengelig service, for våre næringskunder.

Vi tilbyr proffkunder Bream-Nor dokumentasjon på våre arbeider og produkter.
TrappeGruppen har bred erfaring med kompliserte prosjekter på innovativ skreddersøm, der vi blitt den foretrukne leverandør innen segmentet i både proff og privatmarkedet.

Vi leverer like gjerne tradisjonelle trapper, som innovative designtrapper med stål, lys og glass. Vi benytter kun våre egne sertifiserte montører, og mener vi trolig har de flinkeste hendende i bransjen.

Montering av trapper

Vi tilbyr våre privatkunder full sikkerhet.

Våre modeller selges vanligvis med både måling og montering. Da er det ingen bekymring for at trappen ikke skal passe eller være vanskelig å montere på plass. Vi leverer også uten montering om du foretrekker det.

Vi ønsker fullt ansvar, så du kan med glede deg til å få en fin trapp som passer rett inn i hjemmet ditt. Vi tilbyr trapper i moderne stil, klassisk stil og laget av metall. Vi tilbyr også lameller, rekkverk og stolper i forskjellige stiler slik at du kan tilpasse trappene dine akkurat slik du vil ha dem.

Vi har innendørs trapper for alle ulike stiler og vi hjelper til gjennom hele prosessen, fra skisse, 3D -tegning til ferdig montert trapp. For oss er kvalitet og sikkerhet høyeste prioritet, derfor velger vi materialer med stor samfunnsansvar.

Vi ser frem til å høre om ditt prosjekt…

Miljø- og samfunnsansvar

Vi i TrappeGruppen har satt oss som mål å drive med bærekraftig trappeproduksjon. Som standard rammeverk for arbeidet tar vi utgangspunkt i FNs bærekrafts mål,

TrappeGruppen sin innsats for bærekraft rettes i stor grad mot spesielt 6 av de totalt 17 punktene i FNs bærekrafts mål. Disse målene er valgt fordi de anses som målsettinger hvor vi kan yte et reelt bidrag. 

Breeam-NOR sertifisering

Lovlig trevirke – Mat 03 Ansvarlig innkjøp av materialer

Emnet har som minstekrav at tømmer og treprodukter i bygget (fastmontert) er lovlig hogget og forhandlet. Kriteriene for samsvar står i emnets tilleggsinformasjon på side 207.

Eksempler på dokumentasjon som bekrefter at tømmer og trevirke er lovlig hogget og forhandlet er:

Lovlig hogget:

FSC-, PEFC-, eller SFI-sertifikat, som er dokumentasjon på samsvar med EUTR (EUs Tømmerforordning)

Lovlig forhandlet:

FSC-, PEFC-, eller SFI-sertifikat

Fravær av miljøfarlige stoffer – Mat 01 Bærekraftige materialvalg
 
Emnet har som minstekrav å dokumentere fravær av miljøfarlige stoffer. Kravet omfatter kun spesifikke produktgrupper som er nevnt i sjekkliste A20.
 
Produktgrupper som er omfattet av A20-listen.
Les mer om BREEAM-NOR her:
 

Om BREEAM-NOR

Innføringsvideo BREEAM-NOR:
 

Innføringsvideo

Ønsker du skreddersydd tilbud?

Vi tilbyr tilpasningsmuligheter for å sikre at trappen passer perfekt til din stil og preferanser.

Ved å trykke "kontakt meg" godtar du våre personvernregler.

FAQ

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Leveringstiden kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert design, materialvalg og produksjonskapasitet. Vanligvis tar det mellom 4-8 uker å få en trapp overlevert. Vårt team vil gi deg en mer nøyaktig estimert leveringstid basert på din spesifikke bestilling.

TrappeGruppen ønsker å stå ansvarlige for alle mål og trappeprosjektet.  Når du bestiller en trapp hos oss kommer en teknisk representant for å ta nøyaktige mål, samt komme med veiledning og forslag. Om du ønsker å stå ansvarlig for målene vil vi veilede deg gjennom prosessen med å ta nøyaktige målinger.  Det er viktig å måle høyde, bredde og lengde riktig for å sikre en perfekt passform.

Vi tilbyr et bredt spekter av materialer for trappekonstruksjon, inkludert tre, stål, glass og mer. Vårt erfarne team vil veilede deg gjennom de forskjellige alternativene og hjelpe deg med å velge det materialet som passer best til din stil og budsjett.

Selvfølgelig, vi tilbyr tilpasningsmuligheter for å sikre at trappen passer perfekt til din stil og preferanser. Du kan tilpasse trappens form, rekkverk, trinnmaterialer og finish for å skape ett unik design som passer til ditt hjem.

Prisen på en skreddersydd trapp varierer avhengig av flere faktorer, inkludert design, materialvalg, størrelse og tilleggsfunksjoner. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og skreddersyr et tilbud basert på dine spesifikke behov og budsjett.

Hvis du har flere spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon, er du velkommen til å kontakte vårt salgsteam. Vi er her for å hjelpe deg med å gjøre din trappebestilling enkel og problemfri!

Ja, vi tilbyr muligheten til å overflatebehandle trappen i harmoni med gulvet og fargekodene i hjemmet ditt. Vi forstår viktigheten av å skape en sammenhengende designestetikk, og derfor tilbyr vi et bredt spekter av farge- og overflatealternativer.

Vårt team kan hjelpe deg med å velge riktig fangebehandling eller finish som vil harmonere perfekt med gulvet ditt eller andre elementer i rommet. Vi kan også tilpasse trappen for å matche spesifikke fargekoder eller fargeprøver du har.

Det er viktig å merke seg at noen materialer har begrensninger når det gjelder overflatebehandlinger. Vårt team vil gi deg all nødvendig informasjon om mulighetene basert på materialet du velger for trappen din.

Vi er dedikerte til å skape en trapp som ikke bare er funksjonell, men også visuelt tiltalende og i harmoni med ditt totale interiørkonsept. Ta kontakt med oss for å diskutere dine spesifikke behov og ønsker når det gjelder overflatebehandling av trappen.